dental-top-930x138

DENTALNYHEDER


Asiga biokompatible materialer kan nu bestilles

Ring på 3614 0000 for mere information om produktet samt bestilling.

Eller læs om produkterne på producentens hjemmeside

asiga3 m 


Symposium 2022

Mød os på Tandtekniker Symposium 2022

symposium_psd-750.jpg

Her kan du se, hvad vi præsenterer på vores workshops på Symposium 2022.

 


Naturlig skønhed genskabt i et besøg

Initial LiSi Block er en fuldt krystalliseret lithium disilicate block der giver optimale fysiske egenskaber uden brænding. Denne unikke blok fremhæver GC´s egenskaber HDM (High Density Micronization) teknologi til CAD/CAM tandpleje, der leverer høj slidresistens, glatte kanter og æstetiske slutresultater. Dette gør det til en ideel, tidsbesparende løsning til behandlinger foretaget ved kun et besøg i klinikken.

Læs mere om Initial LiSi Block

 

 


VITA SMART.FIRE®

 Vælg dit eget design til Vita Smart.Fire


Lille ovn, mange muligheder.

En kompakt ovn til CAD/CAM-arbejde til brug på dentallaboratorier og ved chairside. VITA SMART FIRE sikrer effektiv brug ved keramiske restaureringer. Ny styreenhed – nye muligheder VITA SMART.FIRE vil nemt kunne styres med en VITA vPad excellence 10-tommer touch-skærm. Den nye integrerede multiovnsfunktion gør det muligt at betjene op til fire VITA SMART.FIRE og/eller VITA ZYRCOMAT 6100 MS med kun én styreenhed. Den smarte og intuitive "Touch & Fire"-software muliggør materialevalg og programstart i et enkelt trin, hvilket gør det nemt at udføre krystalliserings-, glasur-, bemalings- og korrektur-brændinger på monolitiske keramiske restaureringer. Kunst i praksis: pop art design eller din egen kreation? VITA SMART.FIRE Art Line med fem forskellige pop-art designs er også et virkelig stilfuldt blikfang på klinikken eller laboratoriet. Har du dit eget designønske, eller vil du gerne have dit logo med på VITA SMART.FIRE, har du mulighed for at skabe din helt egen ovn ? 


 

Se video her:

 
        Se PDF her:

 


IQ Lustre Paste ONE præsenterer det nyeste alternativ til konventionel indmaling og glasering.

 

IQ Lustre Paste ONE giver mulighed for at tilpasse farve, lyshed, grå value og overflade korrektioner til alle pressede, påbrændte og monolitiske zirkonium-oxid restaureringer.

  • 6 grundfarver til nemt at opnå V-farven.
  • 12 farver til bemaling af hvide områder, kalkpletter, streger og frakturer.
  • Nye: L-OP (opal) og L- NFL (neutral fluorescerende).
  • Alle farver med øget fluorescens.
  • Kan anvendes til intern eller ekstern karakterisering.
  • Klar til brug.

 

GC Europe introducerer yderligere et keramik IQ ONE SQIN, der fuldender restaureringens endelige udseende gennem vitalitet, overflade og naturlig glans.

På nedstående link har du mulighed for at deltage i et webinar om IQ ONE SQIN:

https://www.gcdentalcampus.com/en/webinar/the-new-one-sqin-level-systematic-micro-layering-w-68869/

 


2020.01 Nyhed side 1

For yderligere information ring 3614 0000

 

 

 


 veneerME set
 VENEER ME

Maksimal sikkerhed til dine facader.

Med VENEER ME kan du trygt og sikkert håndtere og sende skrøbelige facader.


Klæbende polyurethan gel-oveflade.


Bunden af VENEER ME-boksen er dækket af en klæbende overflade af polyurethan gel. Facaderne er placeret på denne overflade på deres buccal flade og klæber derpå. Al overfladebehandling af den indre del af facaderne (syre-ætsning, silanisering) kan udføres i denne position uden frygt for, at en facade glider af eller falder på gulvet. Stoffets materiale er fast, kan genbruges flere gange og er let at udskifte i tilfælde af manglende klæbeeffekt.


Sikkerhedsmembran-rammen.


Når facaderne er fæstnet på overfladen, klikkes rammen på bunden af VENEER ME-boksen til ekstra fiksering. Den super tynde nylon membran tilpasser sig fint til facaderne. Du skal bare lukke låget, og dit mesterværk er klar til levering.Membran rammen kan udskiftes - hvis det er nødvendigt - efter gentagen brug.


En stor fordel: Membranen er gennemtrængelig! Det vil sige, at på klinikken kan du fortsætte med skylning og tørring efter at have klikket membranrammen på plads og således arbejde trygt.

Se videoen HER: 

 

Celtra press forside

Celtra®Press

Strukturen gør forskellen
Celtra® er den nye generation af høj styrke glaskeramik, zirconia forstærket litiumsilikat - ZLS.
Den unikke mikrostruktur af ZLS giver mulighed for fremragende fysiske egenskaber, udsøgt skønhed og styrke. Celtra® leverer exceptionel ydeevne, herunder optimeret balance mellem translucens og opaliscens, reduceret krystalstørrelse, som tjener til en forøget bøjestyrke og en fin mikrostruktur til bearbejdningshastighed.

Gør en forskel i dit laboratorium
Fascinerende uovertruffen æstetik
Fantastisk kamæleoneffekt, giver in vivo match
Perfekt balance af translucens og naturlig opaliscens (naturlig vitalitet)
Naturlig opaliscens reducerer risikoen betydeligt for gråtone i patientens mund.
Fremragende VITA farve match

Styrke til at stole på
Enestående bøjestyrke > 500 MPa for op til 3-leddet fortandsbro og pålidelige resultater op til 2. præmolar
Fremragende margin kvalitet også ved komplekse restaureringsdesign
Fantastisk flydeevne grundet de små mikrokrystaller (<1 um)

Effektivitet der betaler sig
Kendt, men hurtigere og enklere arbejdsgang = øget produktivitet
Materiale med lav viskositet, fremragende flydeegenskaber, kun en støbestift til 3-leddet bro
Intet synligt reaktionslag (selv ved sandblæsning med glasperler).
Hurtig og nem polering

 

Se vejledninger:

Arbejdsvejledning
Vejledning til indstøbningsmassen
Guide til bemaling

 


 Panavia V5 web

 

 

Dualcement til alle typer restaureringer

Panavia V5 er en dualhærdende, farvestabil, fluorafgivende resin cement i et automix system. Pasta i en automixsprøjte, en selvætsende primer - Tooth Primer til tanden og en primer -
Clearfil Ceramic primer til restaurering.
Panavia V5 Tooth Primer indeholder Kuraray´s MDP originale formel. Hertil kommer en ny katalysator, der for første gang i tandplejen giver en selvhærdende bindingsstyrke svarende til den lyshærdende bindingsstyrke på Clearfil SE Bond.
Panavia V5 Tooth Primer skaber en uopløselig calciumsalt / kemisk binding til dentin.

Clearfil Ceramic Primer Plus giver den stærkeste bindingsstyrke til alle typer restaureringer.Clearfil Ceramic Primer Plus indeholder som nævnt Kuraray´s originale MDP formel i den reneste form, hvilket giver en højere bindingsstyrke end alle andre tilsvarende produkter (silaner) på markedet.

 

Læs mere

Brugsvejledning


CM LOC® Ankersystem

CM LOC® ankersystem tilbyder flere kliniske anvendelsesmuligheder takket være abutmentets unikke kompensations funktion. Grundet systemets opbygning kan afvigelser på op til 60 ° (± 30 °) korrigeres, således at slid reduceres betydeligt. Kompatibilitetsliste findes på www.cmsa.ch/dental

CM LOC® giver en funktionel, hygiejnisk bruger- og patientvenlig løsning.
Designet på abutmentet sætter ny standard for en forbedret klinisk anvendelse, længere holdbarhed, dertil en større brugskomfort og nemmere renholdelse for patienten.
Ved anvendelse af to high-strength materialer får brugeren og patienten dagligt mere ud af CM LOC® fra Cendres+Métaux i Schweiz.

Produktsystemet opfylder de største krav til kvalitet og know-how uden at tilsidesætte et attraktivt prisniveau. Matricesystemet findes i 2 varianter. Begge muliggør forankring på bestående Locator®-like abutments. Systemet tilbyder også patricer til fastgørelse på rodkapper.

Version Pekkton®
Matricehus fremstillet af high-performance polymer med 4 forskellige farver retentionsindsatse og 4 forskellige retentionsstyrker.

Version Elitor®
Titanmatrice med aktivérbar guldindsats og 3 retentionsstyrker.

Dental CM LOC

Læs mere

CM LOC® The anchor system
CM LOC® Instructions for use abutment
CM LOC® Instructions for root canal caps

 

 
METAL-BITE®

“Min nye favorit bidregistrering!“
“Let at dispensere”
“Sætter sig utrolig hurtigt.”
“Ikke skørt!”
“Let at bruge.”
“Let at trimme.”
“Ingen smag overhovedet!"

  Metal-bite-billede
Laes-mere4

VITACOLL

øger tilhæftning mellem akryltænder og protesemateriale

VITACOLL-RGB

Pålidelig binding

VITACOLL: Let at anvende - sikkert resultat

Du lægger et stort arbejde i at skabe en god og stærk binding mellem akryltænderne og protesematerialet. Du renser tænderne, gør dem ru, laver retentionsriller i overfladen og fugter dem med monomer.

VITACOLL giver endnu mere sikkerhed for binding. Hæftemidlet skaber en permanent binding mellem tand og protesemateriale uden spalte. VITACOLL sikrer en kemisk binding mellem akryltænder og varmtpolymeriserende akryl, koldpolymeriserende akryl eller selvpolymeriserende akryl.

Med VITACOLL undgår du, at akryltænder brækker af protesematerialet, selv ved reparation.

Step by step til større sikkerhed.

For at kunne sikre en optimal kemisk binding mellem tand og protesemateriale, skal du følge denne step by step vejledning. Derved opnår du en uadskillelig binding mellem tand og protesemateriale med bare 7 steps. Den korrekte overfladebehandling af akryltænder øger tilhæftningen til protesematerialet. Derfor bør du altid forbehandle basisfladen af akryltænderne som beskrevet i vejledningen før færdigfremstilling af protesen.

Se arbejdsvejledning her 


 

VITA NP BOND Paste  

øger binding mellem metal og keramik

 VITA NP BOND PASTABRO MED VITA NP BOND PASTA
Pålidelig binding 

Som en slags buffer skaber NP Bond en balance mellem de forskellige niveauer af WAK-relateret spænding, der opstår i lagene mellem ædel metallegeringer og keramik men sikrer også en pålidelig adhæsion af keramik på lasersinteret, CAD/CAM fræset og støbte uædle legeringer.

Simpel bearbejdning

Tidsbesparende klar til brug pasta sikrer ensartede arbejdsegenskaber og forhindrer fejl.

Gylden farve for et æstetisk resultat 

VITA NP Bond paste skaber ikke kun en varmere farvetone, den giver også påbrændingen mere dybdevirkning og optimerer det æstetiske indtryk af restaureringen.

 

Se arbejdsvejledning her


  

 PUK D2 svejseapparat
Dental præcision med PUK D3 svejseapparat
 

PUK D3 svejseapparat fra firmaet Lampert i Tyskland er et koncept opbygget af en kontrolenhed, et håndstykke til selve svejsningen og et svejsemikroskop SM D2. 

Laes-mere4


 

 Novaloc 1
NovalocTM

NovalocTM - matricesystem kan anvendes på en ny eller bestående NovalocTM - egnet del - eller dæk/hybridprotese.

NovalocTM - matricesystem er konstrueret til fiksering af aftagelige tanderstatninger på Locator - patricen, samt Locator - abutments.

NovalocTM - matrice består af et matricehus (valgfrit melem titan eller PEEK) og 4 udskiftelige retentions-indsatse af kunststof (PEEK) i forskellige farvekoder.

Laes-mere4


 

Altus gingiva højdemålingsinstrument.
Aflæs måleresultat uden for den orale cavitet og vælg den korrekte abutmenthøjde.

                                                                                                               

 Altus Messlehre Ablesen-200px             Altus Messlehre Messen-200px         

 Laes-mere4


 

vita enamic-525px
VITA ENAMIC® - en ny definition af resiliens

Det første hybrid keramik med dobbelt netværksstruktur til stor absorption af mastikatoriske kræfter. 

Laes-mere4

 

Individualisering af restaureringer fremstillet i VITA ENAMIC®

Laes-mere4


 

VITABLOCS RealLife®

Naturtro CAD/CAM-fortandsæstetik i tre dimensioner.
Den innovative VITABLOCS RealLife er specielt udviklet til meget æstetiske fortands restaureringer.

 

dental vita vitablocs reallife03

 

Laes-mere4


Snorken kan afhjælpes med en Silensor snorkeskinne

Undersøgelser viser at ca. 40 % af befolkningen i den industrialiserede del af verden snorker og for mænd alene udgør det 60 %.
Silensor snorkeskinne kan afhjælpe.

 

dental erkodent silensor01

 

Laes-mere4


Erkodent Playsafe Tandbeskytter 

Når der dyrkes idræt kan der også ske uheld. Vi vil gerne sikre vores børn og os selv, når vi dyrker idræt. En albue i ansigtet eller et fald kan forårsage store og langvarige tandskader, så det er vigtigt at beskytte sin mund. Dette kan gøres ved at anvende en tandbeskytter, når vi udøver idræt.

 

dental erkodent playsafe

 

 Laes-mere4

Dental afdelingen

3614 0000

Marianne Bergen
Dentalafdelingen
+45 3614 0005
mb@dkdentaldepot.dk

Birgitte Vormsby
Dentalafdelingen
+45 3614 0003
bv@dkdentaldepot.dk

Majbritt Hansen
Dentalafdelingen
+45 3614 0006
mh@dkdentaldepot.dk

Jeannie Lippert
Dentalafdelingen
+45 3614 0045
jl-dansk@aedelmetal.dk

J
esper Oddershede
Indkøber
+45 3614 0002
jo@dkdentaldepot.dk


Marianne Mumm

Tandafdelingen
+45 3614 0011
mn@dkdentaldepot.dk 

Janie Obel Jensen
Tandafdelingen
+45 3614 0011
jj@dkdentaldepot.dk 


Peter Otto Riise
Dental / Salg
+45 3614 0032
pr@dkdentaldepot.dk


Ashkan Setoudeh
Support / Digital
+ 45 3614 0015
as@dkdentaldepot.dk

Anne Kathrine Rossini
Marketing
ak@dkdentaldepot.dk


Heidi Nilsson
Bogholderi
+45 3614 0020
hn-dansk@aedelmetal.dk

Liviu Savoaia
Lager
+45 3614 0017
ls@dkdentaldepot.dk


Mikkel Sune Riegels Mortensen
Adm. direktør
+45 3614 0045
mm-dansk@aedelmetal.dk

 

Gå til toppen

 

DK DentalDepot A/S, Bygmarken 8, 3520 Farum,  Tlf.: 3614 0000, info@dkdentaldepot.dk,  www.dkdentaldepot.dk

orangelinie